طريقة عمل الفراخ بطرق مختلفة

الكمية تكفي: 5 أشخاص

وقت التحضير: 30 دقيقة

وقت الطهي: 30 دقيقة

المقادير: نصف كيلو اوراك فراخ مخليه
فلفل الوان
عيش مكسيكى ان وجد او عيش شامى
100 جم ماشروم
ورق خس
ملح فلفل
طماطم

جبنه شيدر اورومى او مودزريلا
[IMG]http://food.fataka*****m/images/dot.gif[/IMG]


التحضير: نضرب طماطم مع ماح وفلفل وبصله فى الخلاط ونتبل بها الفراخ ونتركها تتشرب من التتبيله فتره
نشوى الفراخ بحيث نعطيها لون ورائحه الشوى ونتركها جانبا


الطبخ: نضع الفلفل الالوان مع شويه من تتبيله الفراخ السابقه على النار
بعد ماتستوى الفراخ نحضر العيش ونفتحه وندهنه ذبده وقطعه جبنه ونضع مقدار من الفراخ بالقادير السابقه
يلف العيش ونضعه فوق الشوايه ياخذ لون
وكى تسيح الجبنه
نحضر طبق التقديم ونضع فيه الخس ونتبله بالملح وفلفل وخل وزيت زيتون
نضع العيش الملفوف فوق الخس

وبالف هنا وشفا


طريقه عمل الفراخ البانيه

المقادير:-
كيلو صدور فراخ مخلية
نصف كوب حليب
ملح وفلفل وبهارات
عصير ليمونة
بصل مفروم ناعم عدد 2
بيض وبقسماط
زيت للقلي

الطريقه

في طبق غويط يوضع البصل وعليه الملح والفلفل والبهارات والليمون ونخلطهم جيداً ثم نضع عليهم صدور الفراخ ونقلبهم جيداً ثم نضع عليهم الحليب ونغطيهم بكيس بلاستيك ونضعهم في الثلاجة لمدة ساعتين

بعد ذلك نضعهم في بيض ثم البقسماط ونقليهم في الزيت حتى يصبح لونها زهبي....
وتقدم مع البطاطس المقلية أو مكرونة وسلطة خضراء